Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite : 40 Oda 8 Suit Oda 120 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Ayvalık, Sarımsaklı’da denize sıfır bir konumda yer alan Dobra Hotel, Ayvalık’ın merkezine 7 km, Edremit ve Bergama’ya ise 45 km uzaklıkta.

8 suit, 40 standart odası olan Dobra Hotel, odalarında 24 saat sıcak su, kablosuz internet bağlantısı, klima, televizyon, uydu sistemi, banyo, tuvalet, kasa ve saç kurutma makinesi bulunduruyor.

Özel plajı ve açık yüzme havuzu olan Dobra Hotel, serinlemek ve güneşlenmek için gereken tüm detaylara sahip.  Ek olarak grup indiriminin olduğu tesiste, 0 - 6 yaş arası çocuklarda herhangi bir ücret talep edilmezken, 7 - 12 yaş arası çocuklarda %  50 indirim yapılmakta.

Yarım pansiyon şeklinde hizmet veren Dobra Hotel, sabah kahvaltılarını ve akşam yemeklerini açık büfe ayrıcalığıyla servis ediyor. Ayrıca otel bünyesinde beach bar ve snack bar mevcut.

Çevre aktivitesi olarak Sarımsaklı’da serinleyip, güneşlenebilir, Şeytan Sofrası’nın manzarasını gün batımında seyredebilirsiniz. Cunda Adası’ndaki Yunan ve Osmanlı kültürlerinin izlerini taşıyan tarihi yapıları ziyaret edebilir, Ayvalık adalarını tanıtan tekne turlarına katılabilir, tüplü dalış yapabilirsiniz. Arnavut kaldırımlı yollarda gezebilir, Girit Mutfağı’na özgü lezzetleri tadabilirsiniz.

Dobra Hotel tesisi Balıkesir bölgesinde ve Sarımsaklı mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: İlkkurşun Mah. Cumhuriyet Cad. Hamdi Zafer Sk. No:1. Ayvalık ilçesinde yer alan Dobra Hotel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde yer alan diğer 93 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Sahilde, Restoran, Restoran (alakart), Snack Bar, Oda Servisi, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Özel Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Ütü Hizmeti olanakları misafirlere bedelsiz sağlanmaktadır. İlaveten Açık Yüzme Havuzu (Sezonluk) olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Dobra Hotel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 48 oda ve 120 yatak olarak belirtilmiştir. Dobra Hotel, AyvalıkDobra Hotel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 100 metre mesafededir. Dobra Hotel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir.

Dobra Hotel Yorumları