Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite : 22 Oda 60 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Deniz Motel, Ayvalık, Sarımsaklı’da, Kuzey Ege Denizi’ne 50 metre, Ayvalık’ın merkezine 8 km, Edremit’e ve Bergama’ya 45 km mesafede bulunuyor.

9 apart daire ve 13 otel odası bulunan Deniz Motel’in 6 kişilik, 1+1 apart daireleri, standart oda imkanlarına ek olarak Amerikan mutfak ve mutfak eşyaları içeriyor. 2 ve 3 kişilik olan odalarda ise balkon, banyo, tuvalet, klima, sürekli sıcak su ve kablosuz internet bağlantısı bulunmakta.

Sarımsaklı sahilinde tesise özel plajı olan Deniz Motel, şezlong ve şemsiye hizmeti de sunuyor.

Açık büfe kahvaltı servis eden Deniz Motel’in apart dairelerinde yer alan mutfaklarda istenilen yemekleri, ev rahatlığında yapabilmek de mümkün.

Çevre aktivitesi olarak Sarımsaklı’da serinleyip, güneşlenebilir, Şeytan Sofrası’nın manzarasını gün batımında seyredebilirsiniz. Cunda Adası’ndaki Yunan ve Osmanlı kültürlerinin izlerini taşıyan tarihi yapıları ziyaret edebilir, Ayvalık adalarını tanıtan tekne turlarına katılabilir, tüplü dalış yapabilirsiniz. Arnavut kaldırımlı yollarda gezebilir, Girit Mutfağı’na özgü lezzetleri tadabilirsiniz.

Deniz Motel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Sarımsaklı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Kahramanlar Mah. Cumhuriyet Cad.. Ayvalık ilçesinde bulunan Deniz Motel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde bulunan diğer 93 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Isıtma, Bağlantılı Oda(lar) Mevcuttur, Sivrisinek Teli, Kanepe, Oturma Alanı, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Terlik, Tuvalet, -- off, Radyo, Uydu Kanalları, TV, Yemek Alanı, Yemek Masası, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Bahçe Manzarası, Dalış, 24 Saat Açık Resepsiyon, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Günlük Gazeteler, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Kişisel Dolap, Engelli Dostu, Ses Yalıtımlı Odalar, Kalorifer, Özel Plaj, Denize Yakın, Wifi, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Sığ Deniz, Ücretsiz Şezlong, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Kıyıya Yakın gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Emanet Kasası olanakları tatil severlere ücretsiz sunulmaktadır. İlaveten Çamaşır Yıkama olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Deniz Motel

statüsünde ki tesis, toplam 22 oda ve 60 yatak olarak belirtilmiştir. Deniz Motel, AyvalıkDeniz Motel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 100 metre mesafededir. Deniz Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 12:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 250 metredir. Tesis bünyesinde 3 personel bulunmaktadır.

MOTELİMİZ

Bahçemiz
Bahçemiz
Bahçemiz
Bahçemiz
Motelimiz
Motelimiz

ODALARIMIZ

Üç Kişilik Odalar
Üç Kişilik Odalar
Üç Kişilik Odalar
Üç Kişilik Odalar
Çift Kişilik Odalar
Çift Kişilik Odalar
Üç Kişilik Odalar
Üç Kişilik Odalar
Üç Kişilik Odaların Banyosu
Üç Kişilik Odaların ..

APART 1+1 ODALARIMIZ

1+1 Apart Üç Kişilik Odalar
1+1 Apart Üç Kişilik..
1+1 Apart Üç Kişilik Odalar
1+1 Apart Üç Kişilik..
1+1 Apart Üç Kişilik Odaların Banyosu
1+1 Apart Üç Kişilik..
1+1 Apart Beş Kişilik Odalar
1+1 Apart Beş Kişili..
1+1 Apart Beş Kişilik Odaların Mutfağı
1+1 Apart Beş Kişili..
1+1 Apart Beş Kişilik Odalar
1+1 Apart Beş Kişili..

Online Rezervasyon


Deniz Motel 2024 Fiyatları

Deniz Motel detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (266) 225 51 35

Deniz Motel Haritada Yeri


Deniz Motel Yorumları