Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Corner Otel tesisi Balıkesir ilinde ve Sarımsaklı bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Atatürk Caddesi Barış Manço Sokak No:1. Ayvalık ilçesinde bulunan Corner Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık turizm bölgesinde bulunan diğer 93 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Snack Bar, Bar özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Sahilde, Restoran, Bar, Snack Bar, Oda Servisi, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Günlük Gazeteler, Evcil Hayvan Kabul, Denize Sıfır, Hediyelik Eşya Dükkanı, Kişisel Dolap, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Dostu, VIP Odalar, Kalorifer, Yemek Masası, Özel Plaj, Denize Yakın, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Ayakkabı Boyama imkanları tatil severlere ücretsiz sağlanmaktadır. Bununlada kalmayarak Beach Bar imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Corner Otel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 18 oda ve 45 yatak olarak belirtilmiştir. Corner Otel, AyvalıkCorner Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 5 metre mesafededir. Corner Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 09:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 500 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 35 metredir. Tesis bünyesinde 6 personel bulunmaktadır.

Corner Otel Yorumları