Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite : 32 Oda 70 Yatak
Hizmet : 01 Haziran - 01 Kasım

Çavdar Otel, Ayvalık, Sarımsaklı’da, Kuzey Ege Denizi’ne 150 metre, Sarımsaklı otogarına 3 km, Ayvalık’ın merkezine 7 km, Edremit Havaalanı’na ise 35 km mesafede yer alıyor.

2, 3 ve 4 kişilik, toplamda 32 adet olan Çavdar Otel odaları televizyon, uydu sistemi, klima, kablosuz internet bağlantısı, sürekli sıcak su, banyo ve tuvalet içermekte.

Sarımsaklı plajına yürüme mesafesinde olan Çavdar Otel, her an eşsiz kumsalın ve denizin tadını çıkarabilme imkanı veriyor. Ayrıca tesiste çevresi ağaçlarla kaplı dinlenmek için uygun olan bir bahçe de mevcut. Ek olarak 3 kişi ve üstü konaklayanlara % 10 grup indirimi sunan Çavdar Otel’de, 0 - 5 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6 - 12 yaş arası çocuklarda ise % 50 indirim uygulanıyor.  

Açık büfe sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri servis eden Çavdar Otel, fiks menü olarak öğle yemekleri de sunmakta.

Çevre aktivitesi olarak Sarımsaklı’da serinleyip, güneşlenebilir, Şeytan Sofrası’nın manzarasını gün batımında seyredebilirsiniz. Cunda Adası’ndaki Yunan ve Osmanlı kültürlerinin izlerini taşıyan tarihi yapıları ziyaret edebilir, Ayvalık adalarını tanıtan tekne turlarına katılabilir, tüplü dalış yapabilirsiniz. Arnavut kaldırımlı yollarda gezebilir, Girit Mutfağı’na özgü lezzetleri tadabilirsiniz.

Çavdar Otel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Sarımsaklı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: İlk Kurşun Mah. Atatürk Bulvarı No:124. Ayvalık ilçesinde bulunan Çavdar Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde bulunan diğer 93 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı, Karta Taksit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Restoran, Restoran (alakart), 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Teras, Özel Plaj, Wifi, Denize Yakın, Markete Yakın gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Çavdar Otel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 32 oda ve 70 yatakdır. Çavdar Otel, AyvalıkÇavdar Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 250 metre mesafededir. Çavdar Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir.

Çavdar Otel Yorumları