Nerede : Ayvalık - Küçükköy
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Azra Konukevi isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Küçükköy mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Küçükköy Mahallesi Değirmen Caddesi No: 11. Ayvalık ilçesinde yer alan Azra Konukevi, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde yer alan diğer 86 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Azra Konukevi adlı tesiste Restoran, Restoran (alakart), Büfe, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, 24 Saat Boş Bırakılmış Odalar, Bahçeli, Şömine, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Azra Konukevi

statüsünde ki tesis, toplam 2 oda ve 2 yatakdır. Azra Konukevi, AyvalıkAzra Konukevi, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Azra Konukevi tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 11:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 0 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 0 metredir.

Azra Konukevi Yorumları