Nerede : Ayvalık - Küçükköy
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Azra Konukevi isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Küçükköy mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Küçükköy Mahallesi Değirmen Caddesi No: 11. Ayvalık ilçesinde bulunan Azra Konukevi, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde bulunan diğer 93 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Azra Konukevi adlı tesiste Restoran, Restoran (alakart), Büfe, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, 24 Saat Boş Bırakılmış Odalar, Bahçeli, Şömine, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Azra Konukevi

statüsünde ki tesisin kapasitesi 2 oda ve 2 yatakdır. Azra Konukevi, AyvalıkAzra Konukevi, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Azra Konukevi tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 11:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 0 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 0 metredir.

Azra Konukevi Yorumları