Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Akın Suit Otel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Sarımsaklı bölgesinde yer almaktadır. Adresi: Küçükköy Mah. Sarımsaklı Bulvarı No:41/1. Ayvalık ilçesinde bulunan Akın Suit Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık turizm bölgesinde bulunan diğer 93 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Akın Suit Otel adlı tesiste Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Kıyıya Yakın, Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Sığ Deniz, Restoran, Restoran (alakart), Oda Servisi, Mama İçin Su Isıtıcı, Teras, Ortak Salon / Tv Alanı, Wifi, Alkolsüz, Asansör gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Barbekü Olanağı, Günlük Hizmetli Servisi olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Akın Suit Otel

statüsünde ki tesis, toplam 18 oda ve 72 yatak olarak belirtilmiştir. Akın Suit Otel, AyvalıkAkın Suit Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 850 metre mesafededir. Akın Suit Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 900 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 4700 metredir.

Online Rezervasyon


Akın Suit Otel 2024 Fiyatları

Akın Suit Otel detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (266) 225 51 85

Akın Suit Otel Haritada Yeri


Akın Suit Otel Yorumları