Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi : Apart Otel
Kapasite : 14 Apart daire 8 oda
Hizmet : 6 ay

Akgöl Apart, Balıkesir, Ayvalık, Sarımsaklı’da, plaja 50 metre, otogara ise 200 metre mesafede yer alıyor.

Standart, dubleks ve otel odası seçenekleriyle hizmet veren Akgöl Apart, dairelerinde balkon, banyo, tuvalet, mutfak, klima, kablosuz internet bağlantısı, sürekli sıcak su ve mutfak eşyaları mevcut.

Akgöl Apart, Sarımsaklı plajına kısa bir mesafede bulunmasından dolayı, denizin, kumun ve güneşin tadını doyasıya çıkarabilme fırsatı sunuyor.

Pek çok mutfak gerecini barındıran mutfakları ile konuklarına diledikleri yemekleri ev imkanları ve ev rahatlığında yapabilme şansı veren Akgöl Apart, aynı zamanda çevresinde yer alan restoran ve lokantalar sayesinde farklı lezzetlerin de tadılabileceği bir nokta.

Çevre aktivitesi olarak Sarımsaklı’da serinleyip, güneşlenebilir, Şeytan Sofrası’nın manzarasını gün batımında seyredebilirsiniz. Cunda Adası’ndaki Yunan ve Osmanlı kültürlerinin izlerini taşıyan tarihi yapıları ziyaret edebilir, Ayvalık adalarını tanıtan tekne turlarına katılabilir, tüplü dalış yapabilirsiniz. Arnavut kaldırımlı yollarda gezebilir, Girit Mutfağı’na özgü lezzetleri tadabilirsiniz.

Akgöl Apart isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Sarımsaklı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Küçükköy Mah.akgöl Apt No:4. Ayvalık ilçesinde bulunan Akgöl Apart, Apart Otel statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde bulunan diğer 93 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Tesiste Klimalı, Banyo, Duş, Tuvalet, Yemek Alanı, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Mutfak, Buzdolabı, Balkon, Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, Bahçeli, Teras, Güneşlenme Terası, Ortak Salon / Tv Alanı, Markete Yakın, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Dostu, LCD TV, Denize Yakın, Wifi, Mama İçin Su Isıtıcı, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Sığ Deniz, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Kıyıya Yakın, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, 24 Saat Boş Bırakılır gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Tekne Turu olanakları misafirlere ücretsiz sağlanmaktadır.

Akgöl Apart

Apart Otel statüsünde ki tesis, toplam 22 oda ve 110 yatakdır. Akgöl Apart, AyvalıkAkgöl Apart, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 100 metre mesafededir. Akgöl Apart tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 200 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 0 metredir.

APARTIMIZ

Akgöl Apart
Akgöl Apart
Apart Otelimiz
Apart Otelimiz

STANDART ODALARIMIZ

Akgöl Apart
Akgöl Apart
Akgöl Apart

APART ODALARIMIZ

Akgöl Apart
Akgöl Apart
Akgöl Apart
Akgöl Apart
Akgöl Apart
Akgöl Apart
Akgöl Apart
Akgöl Apart
Akgöl Apart
Akgöl Apart
Akgöl Apart
Akgöl Apart
Akgöl Apart
Akgöl Apart
Akgöl Apart

Online Rezervasyon


Akgöl Apart 2024 Fiyatları

Akgöl Apart detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (266) 225 50 48

Akgöl Apart Haritada Yeri


Akgöl Apart Yorumları