Nerede : Burhaniye - Ören
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Mavi Ada Nar Residance tesisi Balıkesir bölgesinde ve Ören bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Ören Mahallesi Ayaklı Yolu Mavi Ada Nar Residance B Blok No 117. Burhaniye ilçesinde yer alan Mavi Ada Nar Residance, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde yer alan diğer 77 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Ücretsiz Şezlong, Özel Plaj, Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Mama İçin Su Isıtıcı, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Ortak Alanlarda Düzenleme, Bahçeli, Wifi, Asansör, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretsiz) gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Mavi Ada Nar Residance

statüsünde ki tesisin kapasitesi 1 oda ve 4 yatakdır. Mavi Ada Nar Residance, BurhaniyeMavi Ada Nar Residance, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 3000 metre mesafededir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 4000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 8000 metredir. Tesis bünyesinde 1 personel çalışmaktadır.

Mavi Ada Nar Residance Yorumları