Nerede : Ören - Öğretmenler Mahallesi
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Köprü Pansiyon Ören tesisi Balıkesir bölgesinde ve Öğretmenler Mahallesi bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Öğretmenler Mah.muammer Aksoy Cad. No:115. Burhaniye ilçesinde yer alan Köprü Pansiyon Ören, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde yer alan diğer 77 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Ahşap/Parke Zemin, Banyo, Duş, Terlik, Tuvalet, Restoran, Büfe, Bar, Oda Servisi, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), Bahçeli, Teras, Markete Yakın, Kişisel Dolap, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Dostu, Ses Yalıtımlı Odalar, LCD TV, SPA, Denize Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi, Bebek Sandalyesi, Mama İçin Su Isıtıcı, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, İskele, Sığ Deniz, Yürüyüş Parkuru, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Havlular, Günlük Hizmetli Servisi olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Köprü Pansiyon Ören

statüsünde ki tesisin kapasitesi 17 oda ve 32 yatak olarak belirtilmiştir. Köprü Pansiyon Ören, ÖrenKöprü Pansiyon Ören, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 2000 metre mesafededir. Köprü Pansiyon Ören tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 5000 metredir. Tesis bünyesinde 5 personel hizmet etmektedir.

Köprü Pansiyon Ören Yorumları