Nerede : Ören - Öğretmenler Mahallesi
Otel Tipi : Apart Otel
Kapasite :
Hizmet :

Bir Apart Ören tesisi Balıkesir bölgesinde ve Öğretmenler Mahallesi bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Ören Mah.2018 Sok. No:2. Burhaniye ilçesinde yer alan Bir Apart Ören, Apart Otel statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde yer alan diğer 77 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı, Karta Taksit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Teras, Ses Yalıtımlı Odalar, Kalorifer, Gardrop / Dolap, Vantilatör, Sivrisinek Teli, Kanepe, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Tuvalet, Uydu Kanalları, TV, Yemek Alanı, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Buzdolabı, Balkon, Teras, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Wifi, Mavi Bayraklı Plaj, Denize Yakın, Bar, Havaalanı Servisi (ücretli), Ortak Salon / Tv Alanı, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Kum Plaj, İskele, Sığ Deniz, Oturma Alanı, Mutfak Eşyaları, Barbekü, Dağ Manzarası, LCD TV, Kişisel Dolap gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Emanet Kasası, Barbekü Olanağı, Mama Sandalyesi olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Bir Apart Ören

Apart Otel statüsünde ki tesisin kapasitesi 9 oda ve 32 yatak olarak belirtilmiştir. Bir Apart Ören, ÖrenBir Apart Ören, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 400 metre mesafededir. Bir Apart Ören tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 3000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 7000 metredir.

Bir Apart Ören Yorumları