Nerede : Ören - Öğretmenler Mahallesi
Otel Tipi : Apart Otel
Kapasite :
Hizmet :

Bir Apart Ören isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Öğretmenler Mahallesi mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ören Mah.2018 Sok. No:2. Burhaniye ilçesinde bulunan Bir Apart Ören, Apart Otel statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde bulunan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı, Karta Taksit olarak tanımlanmıştır.

Bir Apart Ören adlı tesiste Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Teras, Ses Yalıtımlı Odalar, Kalorifer, Gardrop / Dolap, Vantilatör, Sivrisinek Teli, Kanepe, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Tuvalet, Uydu Kanalları, TV, Yemek Alanı, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Buzdolabı, Balkon, Teras, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Wifi, Mavi Bayraklı Plaj, Denize Yakın, Bar, Havaalanı Servisi (ücretli), Ortak Salon / Tv Alanı, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Kum Plaj, İskele, Sığ Deniz, Oturma Alanı, Mutfak Eşyaları, Barbekü, Dağ Manzarası, LCD TV, Kişisel Dolap gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Emanet Kasası, Barbekü Olanağı, Mama Sandalyesi imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Bir Apart Ören

Apart Otel statüsünde ki tesis, toplam 9 oda ve 32 yatakdır. Bir Apart Ören, ÖrenBir Apart Ören, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 400 metre mesafededir. Bir Apart Ören tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 3000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 7000 metredir.

Bir Apart Ören Yorumları