Nerede : Ören - Öğretmen Evleri
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 6 Apart 3 Oda
Hizmet : 365 gün

Aker Apart Pansiyon tesisi Balıkesir bölgesinde ve Öğretmen Evleri bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Ögretmenler Mah. Nurettin Sandıkçıoğlu Cad. No:28. Burhaniye ilçesinde yer alan Aker Apart Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye turizm bölgesinde yer alan diğer 77 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Teras, Denize Sıfır, Markete Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi, Gardrop / Dolap, Banyo, Tuvalet, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Balkon, Teras, Deniz Manzaralı, LCD TV gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Aker Apart Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 9 oda ve 30 yatakdır. Aker Apart Pansiyon, ÖrenAker Apart Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 4000 metre mesafededir. Aker Apart Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 12:00, check-out zamanı 10:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 4000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 9000 metredir. Tesis bünyesinde 2 kişi çalışmaktadır.

Aker Apart Pansiyon Yorumları