Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

Meltem Aile Pansiyon isimli tesis Balıkesir bölgesinde ve Ocaklar mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: Ocaklar Mahallesi. Erdek ilçesinde yer alan Meltem Aile Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde yer alan diğer 59 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Engelli Dostu, Ses Yalıtımlı Odalar, Denize Yakın, Markete Yakın, Wifi, Sivrisinek Teli, Oturma Alanı, Çamaşır Makinası, Gardrop / Dolap, Duş, Tuvalet, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Barbekü, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Deniz Manzaralı, Verandalı, Teras, Balkon, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, TV gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Meltem Aile Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 5 oda ve 20 yatakdır. Meltem Aile Pansiyon, ErdekMeltem Aile Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 800 metre mesafededir. Meltem Aile Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 800 metredir.

Meltem Aile Pansiyon Yorumları