Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 50 Oda 150 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Ezgi Apart Otel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Ocaklar mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ocaklar Mah. Atatürk Cad. Sahil Bandı. Erdek ilçesinde yer alan Ezgi Apart Otel, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde yer alan diğer 59 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Deniz Kenarı, Kıyıya Yakın, Denize Yakın, Markete Yakın, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, Şömine, Bahçeli, Evcil Hayvan Kabul, Wifi, Asansör, Ses Yalıtımlı Odalar gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Ezgi Apart Otel

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 50 oda ve 150 yatak olarak belirtilmiştir. Ezgi Apart Otel, ErdekEzgi Apart Otel, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Ezgi Apart Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir.

Ezgi Apart Otel Yorumları