Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

Deniz Pansiyon Erdek isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Ocaklar mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ocaklar Mahallesi Sahil Caddesi. Erdek ilçesinde bulunan Deniz Pansiyon Erdek, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 59 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Deniz Pansiyon Erdek adlı tesiste 24 Saat Açık Resepsiyon, Bilet Hizmeti, Bahçeli, Gece Kulübü/DJ, Çocuk Oyun Alanı, Hediyelik Eşya Dükkanı, Özel Sigara İçilir Alan, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Dostu, Ses Yalıtımlı Odalar, VIP Odalar, Kalorifer, Denize Yakın, Markete Yakın, Wifi, Özel Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Vale Park Hizmeti, Bagaj Muhafazası, Emanet Kasası, Akşam Eğlencesi, Çamaşır Yıkama imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Deniz Pansiyon Erdek

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 4 oda ve 50 yatakdır. Deniz Pansiyon Erdek, ErdekDeniz Pansiyon Erdek, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 200 metre mesafededir. Deniz Pansiyon Erdek tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 12:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 100 metredir. Tesis bünyesinde 3 personel görev almaktadır.

Deniz Pansiyon Erdek Yorumları