Nerede : Kazdağları - Arıklı Köyü
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 8 Bungalow 18 Yatak
Hizmet :

Roka Ekolojik Konaklama isimli turizm tesisi Çanakkale ilinde ve Arıklı Köyü mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Kayalar Mevkii No:171 Arıklı Köyü Yolu Üzeri. Ayvacık ilçesinde bulunan Roka Ekolojik Konaklama, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık ilçesinde bulunan diğer 70 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Dağ Oteli olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Roka Ekolojik Konaklama adlı tesiste Denize Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Restoran, Teras, Sigara İçilmeyen Odalar, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Roka Ekolojik Konaklama

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam oda ve 18 yatak olarak belirtilmiştir. Roka Ekolojik Konaklama, KazdağlarıRoka Ekolojik Konaklama, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 10000 metre mesafededir. Roka Ekolojik Konaklama tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 11:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 10000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 35000 metredir. Tesis bünyesinde 4 personel görev almaktadır.

Roka Ekolojik Konaklama Yorumları