Nerede : Küçükkuyu - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 9 Oda, 18 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Poseidon Butik Otel isimli tesis Çanakkale şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Sahil Mahallesi Mehmet Efendi Cad. No: 6. Ayvacık ilçesinde bulunan Poseidon Butik Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık ilçesinde bulunan diğer 70 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak, Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Tesiste Bisiklet Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Teras, Sigara İçilmeyen Odalar, Wifi, Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, Girişte Ateşölçer gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Poseidon Butik Otel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 9 oda ve 18 yatak olarak belirtilmiştir. Poseidon Butik Otel, KüçükkuyuPoseidon Butik Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 20 metre mesafededir. Poseidon Butik Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 300 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 50000 metredir. Tesis bünyesinde 4 personel bulunmaktadır.

Poseidon Butik Otel Yorumları