Nerede : Küçükkuyu - Merkez
Otel Tipi : Otel
Kapasite : 28 Standart, 1 Suit Oda 72 Yatak
Hizmet : 1 Mayıs -30 Eylül

Küçükkuyu’da denize sıfır bir konumda yer alan Palm Beach, Küçükkuyu otogarına 1 km, Edremit Havalimanı’na 45 km, Çanakkale Havalimanı’na ise 90 km mesafede bulunuyor.

28 standart, 1 suit olmak üzere toplamda 29 adet odası olan Palm Beach, deniz manzaralı odalarında klima, mini bar, banyo, tuvalet, televizyon, uydu yayını, saç kurutma makinesi ve duş malzemeleri bulunduruyor.

85 metre uzunluğundaki plajı ile bölgedeki en uzun plaja sahip olan Palm Beach'in, zeytin, çam ve palmiye ağaçlarıyla kaplı, geniş bir bahçesi de mevcut. Ek olarak 0 - ­6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsiz.

Yarım pansiyon anlayışıyla hizmet veren Palm Beach, sabah kahvaltılarında ve akşam yemeklerinde kendi üretimi olan, doğal besinler kullanıyor. Amerikan bar, snack bar, alakart restoran ve balık restoranı bulunan Palm Beach, isteğe bağlı olarak yemek ve aperitif çeşitleri de sunuyor. Ayrıca yemekler deniz manzarası eşliğinde, çimler üzerinde de tadılabilir.

Ege Denizi’nde serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bölgeye has zeytinyağlıları ve deniz ürünlerini tadabilir, bol oksijenli Kazdağları’nda doğa yürüyüşleri ve doğa sporları yapabilir, Assos Antik Kentini, Behramkale, Adatepe ve Yeşilyurt köylerini ziyaret edebilirsiniz.

Palm Beach Otel Küçükkuyu tesisi Çanakkale bölgesinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Mıhlı Mah. Yatırım Cad No:19. Ayvacık ilçesinde yer alan Palm Beach Otel Küçükkuyu, Otel statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık turizm bölgesinde yer alan diğer 70 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Snack Bar, Bar, Restaurant, Balık Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Bisiklete Binme, Restoran, Restoran (alakart), Bar, Snack Bar, Oda Servisi, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretsiz), 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Yemek Masası, Evcil Hayvan Kabul, Özel Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Masa Tenisi, Dart, Balık Tutma, Akşam Eğlencesi, Toplantı / Ziyafet İmkanları imkanları ziyaretçilere bedelsiz sunulmaktadır.

Palm Beach Otel Küçükkuyu

Otel statüsünde ki tesisin kapasitesi 29 oda ve 72 yatak olarak belirtilmiştir. Palm Beach Otel Küçükkuyu, KüçükkuyuPalm Beach Otel Küçükkuyu, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 250 metre mesafededir. Palm Beach Otel Küçükkuyu tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 800 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 40000 metredir.

Palm Beach Otel Küçükkuyu Yorumları