Nerede : Küçükkuyu - Mıhlı
Otel Tipi :
Kapasite : 20 Oda, 8 Bungalow
Hizmet : 01 Haziran 01 Aralık

Özlem Motel Montenegro tesisi Çanakkale bölgesinde ve Mıhlı bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Çanakkale Asfaltı Üzeri Mıhlı Mevkii. Ayvacık ilçesinde yer alan Özlem Motel Montenegro, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık turizm bölgesinde yer alan diğer 71 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Restoran, Bahçeli, Teras, Çocuk Oyun Alanı, Klimalı, Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Oturma Alanı, Duş, Tuvalet, TV, Yemek Alanı, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, Wifi, Denize Sıfır, İskele, Ücretsiz Şezlong, Plaj Kenarında gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Günlük Hizmetli Servisi olanakları konuklara bedelsiz sağlanmaktadır.

Özlem Motel Montenegro

statüsünde ki tesisin kapasitesi 28 oda ve 100 yatak olarak belirtilmiştir. Özlem Motel Montenegro, KüçükkuyuÖzlem Motel Montenegro, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 500 metre mesafededir. Özlem Motel Montenegro tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 1000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 50 metredir.

Özlem Motel Montenegro Yorumları