Nerede : Küçükkuyu - Mıhlı
Otel Tipi :
Kapasite : 20 Oda, 8 Bungalow
Hizmet : 01 Haziran 01 Aralık

Özlem Motel Montenegro isimli tesis Çanakkale şehrinde ve Mıhlı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Çanakkale Asfaltı Üzeri Mıhlı Mevkii. Ayvacık ilçesinde yer alan Özlem Motel Montenegro, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık ilçesinde yer alan diğer 70 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Restoran, Bahçeli, Teras, Çocuk Oyun Alanı, Klimalı, Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Oturma Alanı, Duş, Tuvalet, TV, Yemek Alanı, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, Wifi, Denize Sıfır, İskele, Ücretsiz Şezlong, Plaj Kenarında gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Günlük Hizmetli Servisi imkanları tatil severlere ücretsiz sunulmaktadır.

Özlem Motel Montenegro

statüsünde ki tesisin kapasitesi 28 oda ve 100 yatakdır. Özlem Motel Montenegro, KüçükkuyuÖzlem Motel Montenegro, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 500 metre mesafededir. Özlem Motel Montenegro tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 1000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 50 metredir.

İskelemiz
İskelemiz

Online Rezervasyon


Özlem Motel Montenegro 2024 Fiyatları

Özlem Motel Montenegro detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (850) 532 40 59

Özlem Motel Montenegro Haritada Yeri


Özlem Motel Montenegro Yorumları