Nerede : Küçükkuyu - Mıhlı
Otel Tipi : Tatil köyü
Kapasite :
Hizmet :

Koç Tatil Köyü tesisi Çanakkale bölgesinde ve Mıhlı bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: . Ayvacık ilçesinde bulunan Koç Tatil Köyü, Tatil Köyü statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık turizm bölgesinde bulunan diğer 70 adet tesisten bir tanesidir.

Plaj Servisi, Denize Sıfır, Engelli Dostu, Özel Plaj, Wifi, Kum Plaj, İskele, Ücretsiz Şezlong, Plaj Kenarında gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Açık Yüzme Havuzu (Sezonluk) olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Koç Tatil Köyü

Tatil Köyü statüsünde ki tesisin kapasitesi 50 oda ve 147 yatakdır. Koç Tatil Köyü, KüçükkuyuKoç Tatil Köyü, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 2500 metre mesafededir. Koç Tatil Köyü tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 3000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 35000 metredir.

Koç Tatil Köyü Yorumları