Nerede : Küçükkuyu - Mıhlı
Otel Tipi : Bungalow
Kapasite :
Hizmet :

Kafkas Orhanın Yeri Bungalov isimli turizm tesisi Çanakkale şehrinde ve Mıhlı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Mıhlı Şelale Yolu Girişi Akgün Albayrak Caddesi No:261. Ayvacık ilçesinde bulunan Kafkas Orhanın Yeri Bungalov, Bungalow statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık ilçesinde bulunan diğer 70 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Kafkas Orhanın Yeri Bungalov adlı tesiste Denize Yakın, Büfe, Bahçeli, Markete Yakın gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Kafkas Orhanın Yeri Bungalov

Bungalow statüsünde ki tesis, toplam 5 oda ve 3 yatakdır. Kafkas Orhanın Yeri Bungalov, KüçükkuyuKafkas Orhanın Yeri Bungalov, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 2000 metre mesafededir. Kafkas Orhanın Yeri Bungalov tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 12:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 75000 metredir. Tesis bünyesinde 5 personel görev almaktadır.

Kafkas Orhanın Yeri Bungalov Yorumları