Nerede : Küçükkuyu - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 60 Oda ve 250 yatak
Hizmet : 01 / 04 / 2010 dan itibaren

Küçükkuyu’da, denize sıfır konumda, zeytin ağaçları ve çiçeklerle kaplı bir ortamda bulunan İdatur Motel, İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir  ve Çanakkale üzerinden gelen otobüslerin geçiş yaptığı bir noktada.

250 yatak kapasiteli, toplamda 60 adet olan odalarda uydu yayını, televizyon, klima, banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi, merkezi ısıtma sistemi, 24 saat sıcak su, balkon ve kablosuz internet bağlantısı mevcut. Ayrıca tesiste, bahçe içi oda ve suit oda seçenekleri de bulunuyor.

Denize sıfır konumuna ek olarak tesis, plaj, iskele, havuz, şezlong, şemsiye, bahçe, hamak, masa tenisi ve çocuk parkı seçeneklerine sahip. Ek olarak 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsiz, 7 - 12 yaş arası çocuklarda ise % 50 indirimli. Uzun dönem konaklama durumlarında da avantajlı fiyatlar sunuluyor.

Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği şeklinde hizmet veren İdatur Motel’de, kahvaltılar ve akşam yemekleri açık büfe olarak sunuluyor.

Ege Denizi’nde serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bölgeye has zeytinyağlıları ve deniz ürünlerini tadabilir, bol oksijenli Kazdağları’nda doğa yürüyüşleri ve doğa sporları yapabilir, Assos Antik Kentini, Behramkale, Adatepe ve Yeşilyurt köylerini ziyaret edebilirsiniz.

İda Tur Motel isimli turizm tesisi Çanakkale ilinde ve Merkez bölgesinde yer almaktadır. Adresi: Akgün Albayrakcad. No:72. Ayvacık ilçesinde bulunan İda Tur Motel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık turizm bölgesinde bulunan diğer 70 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Açık Yüzme Havuzu, Havuzlu, Restoran (alakart), Bahçeli, Animasyon Ekibi, Çocuk Oyun Alanı, Denize Sıfır, Kişisel Dolap, Özel Plaj, Denize Yakın, Bebek Sandalyesi, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, İskele, Ücretsiz Şezlong gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Masa Tenisi, Akşam Eğlencesi, Günlük Hizmetli Servisi imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

İda Tur Motel

statüsünde ki tesis, toplam 60 oda ve 250 yatakdır. İda Tur Motel, Küçükkuyuİda Tur Motel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 500 metre mesafededir. İda Tur Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 14:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 0 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 0 metredir.

MOTELİMİZ

Motelimiz
Motelimiz
Motelimizin Girişi
Motelimizin Girişi
Motelimizin Girişi
Motelimizin Girişi
Lobi
Lobi
Bahçemiz
Bahçemiz
Bahçemiz
Bahçemiz
Bahçemiz
Bahçemiz
Bahçemiz
Bahçemiz
Oyun Alanları
Oyun Alanları
Bahçemiz
Bahçemiz
Bahçemiz
Bahçemiz
Havuzumuz
Havuzumuz

ODALARIMIZ

5 Kişilik Odamız
5 Kişilik Odamız
5 Kişilik Odamız
5 Kişilik Odamız
5 Kişilik Odamızın Balkonu
5 Kişilik Odamızın B..
5 Kişilik Odamızın Banyosu
5 Kişilik Odamızın B..

PLAJIMIZ

Plajımız
Plajımız
Plajımız ve İskele
Plajımız ve İskele
Plajımız
Plajımız

Online Rezervasyon


İda Tur Motel 2024 Fiyatları

Kişibaşı 75 TL den başlayan fiyatlarla...

İda Tur Motel detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (850) 532 40 64

İda Tur Motel Haritada Yeri


İda Tur Motel Yorumları