Nerede : Küçükkuyu - Mıhlı
Otel Tipi : Otel
Kapasite : 17'si suit 72 oda 170 yatak
Hizmet : -

Çanakkale, Ayvacık, Küçükkuyu’da, denize sıfır konumda yer alan Hotel Rena, Altınoluk’a oldukça yakın bir mesafede bulunuyor.

17 suit, 55 standart olmak üzere toplamda 72 adet olan odalarda klima, banyo, tuvalet, telefon, dahili müzik yayını, saç kurutma makinesi, sürekli sıcak su ve kablosuz internet bağlantısı mevcut.

Özel plajı ve iskelesi bulunan otelde, aynı zamanda toplantı salonu, yüzme havuzu, bar, açık/kapalı restoran,.jimnastik salonu, sauna, masa tenisi, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk parkı ve bilardo salonu bulunuyor. Ek olarak 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsizken 7 - 12 yaş arası çocuklarda % 50 indirimli.

Yarım pansiyon anlayışıyla hizmet veren Hotel Rena, açık büfe sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri servis ediyor. Ayrıca tesiste isteğe bağlı hizmet veren restoran ve bar mevcut.

Ege Denizi’nde serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bölgeye has zeytinyağlıları ve deniz ürünlerini tadabilir, bol oksijenli Kazdağları’nda doğa yürüyüşleri ve doğa sporları yapabilir, Assos Antik Kentini, Behramkale, Adatepe ve Yeşilyurt köylerini ziyaret edebilirsiniz.

Hotel Rena tesisi Çanakkale bölgesinde ve Mıhlı bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Mıhlı Mah. Akgun Albayrak Cad. No:134. Ayvacık ilçesinde yer alan Hotel Rena, Otel statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık turizm bölgesinde yer alan diğer 70 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Özel Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Hotel Rena

Otel statüsünde ki tesisin kapasitesi 72 oda ve 170 yatakdır. Hotel Rena, KüçükkuyuHotel Rena, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 3000 metre mesafededir. Hotel Rena tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir.

Hotel Rena Yorumları