Nerede : Küçükkuyu - Assos Yolu
Otel Tipi : Hotel
Kapasite :
Hizmet :

O2 Hotel Bungalow isimli turizm tesisi Ayvacık ilinde ve Assos Yolu bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Küçükkuyu Assos Yolu Üzeri, Nusratlı Köyü Sahili ayvacık/çanakkale. Ayvacık ilçesinde bulunan O2 Hotel Bungalow , Hotel statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık turizm bölgesinde bulunan diğer 70 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Bar, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Glamping olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

O2 Hotel Bungalow adlı tesiste Denize Sıfır, Restoran, Bahçeli, Teras, Güneşlenme Terası, Ortak Salon / Tv Alanı, Wifi, Banyo, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Restoran (alakart), Bar, Özel Plaj, Ücretsiz Şezlong, Teras, Kişisel Dolap, Klimalı, Dağ Manzarası, Odaya şarap ikramı, Odaya meyve sepeti ikramı, Özel Karşılama, 24 Saat Boş Bırakılır, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), Şömine, İskele gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Barbekü Olanağı olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

O2 Hotel Bungalow

Hotel statüsünde ki tesis, toplam 4 oda ve 8 yatak olarak belirtilmiştir. O2 Hotel Bungalow , KüçükkuyuO2 Hotel Bungalow , alışveriş yapacağınız şehir merkezine 3000 metre mesafededir. O2 Hotel Bungalow tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 2000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 35000 metredir. Tesis bünyesinde 3 personel hizmet etmektedir.

O2 Hotel Bungalow Yorumları