Nerede : Küçükkuyu - Mıhlı
Otel Tipi : Apart
Kapasite : 17 Apart 102 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Gün Işığı Apart tesisi Çanakkale ilinde ve Mıhlı bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Mıhlı Mah. Kızılsu 3. Sk. No:4/1. Ayvacık ilçesinde bulunan Gün Işığı Apart, Apart statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık turizm bölgesinde bulunan diğer 70 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Gün Işığı Apart adlı tesiste Denize Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Bahçeli, Wifi, Oturma Alanı, Banyo, Tuvalet, TV, Set Üstü Ocak, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Balkon, Deniz Manzaralı, Gardrop / Dolap, Halka Açık Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Barbekü Olanağı, Çamaşır Yıkama olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Gün Işığı Apart

Apart statüsünde ki tesisin kapasitesi 17 oda ve 102 yatak olarak belirtilmiştir. Gün Işığı Apart, KüçükkuyuGün Işığı Apart, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 1000 metre mesafededir. Gün Işığı Apart tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir.

Gün Işığı Apart Yorumları