Nerede : Küçükkuyu - Merkez
Otel Tipi : Hotel
Kapasite : 1 Suit Oda 10 Standat Oda
Hizmet : 365 Gün

Çanakkale, Ayvacık, Küçükkuyu’da, denize sıfır konumda, Liman İçi kısmında bulunan Gümüş Butik Otel, otogara 1 km, Edremit Havaalanı’na ise 35 km uzaklıkta.

9 adet 2 kişilik, 3 adet 3 kişilik seçenekleri olan odalarda klima, banyo, tuvalet, sürekli sıcak su, kablosuz internet bağlantısı, saç kurutma makinesi ve televizyon mevcut.

Ege Denizi’nin kıyısında, Küçükkuyu Liman İçi kısmında yer alan otel, özel yatıyla amatör balık avı, tekne turu ve dalış seçenekleri sunuyor.

Alkolsüz özel restoranı bulunan Gümüş Butik Otel, İtalyan yemeklerinden, et, balık çeşitlerine kadar pek çok yemek servis ediyor.

Ege Denizi’nde serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bölgeye has zeytinyağlıları ve deniz ürünlerini tadabilir, bol oksijenli Kazdağları’nda doğa yürüyüşleri ve doğa sporları yapabilir, Assos Antik Kentini, Behramkale, Adatepe ve Yeşilyurt köylerini ziyaret edebilirsiniz.

Gümüş Otel Küçükkuyu isimli tesis Çanakkale şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Sahil Mahallesi No:45. Ayvacık ilçesinde yer alan Gümüş Otel Küçükkuyu, Hotel statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık ilçesinde yer alan diğer 70 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Gümüş Otel Küçükkuyu adlı tesiste Özel Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Gümüş Otel Küçükkuyu

Hotel statüsünde ki tesis, toplam 11 oda ve 27 yatak olarak belirtilmiştir. Gümüş Otel Küçükkuyu, KüçükkuyuGümüş Otel Küçükkuyu, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 3000 metre mesafededir. Gümüş Otel Küçükkuyu tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir.

Gümüş Otel Küçükkuyu Yorumları