Nerede : Küçükkuyu - Assos
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Gulet Tiny House Hotel isimli tesis Çanakkale şehrinde ve Assos mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Yeşilyurt İskelesi Sahil Assos Yolu No:2. Küçükkuyu ilçesinde bulunan Gulet Tiny House Hotel, statüsünde hizmet vermektedir. Küçükkuyu ilçesinde bulunan diğer 70 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Restaurant, Balık Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Gulet Tiny House Hotel adlı tesiste Denize Sıfır, Dağ Eteğinde, Plaj Kenarında, Deniz Kenarı, Ücretsiz Şezlong, Özel Plaj, Denize Yakın, İskele, Plaj Servisi, Restoran, Restoran (alakart), Bar, Bahçeli, Güneşlenme Terası, Wifi, Isıtma, Klimalı, Banyo, Duş, Tuvalet, Bahçe Manzarası, LCD TV gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Gulet Tiny House Hotel

statüsünde ki tesis, toplam 20 oda ve yatakdır. Gulet Tiny House Hotel, KüçükkuyuGulet Tiny House Hotel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 1500 metre mesafededir. Gulet Tiny House Hotel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2500 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 45000 metredir. Tesis bünyesinde 6 personel görev almaktadır.

Online Rezervasyon


Gulet Tiny House Hotel 2024 Fiyatları

Gulet Tiny House Hotel detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (850) 532 41 40

Gulet Tiny House Hotel Haritada Yeri


Gulet Tiny House Hotel Yorumları