Nerede : Küçükkuyu - Mıhlı
Otel Tipi : Motel
Kapasite : 20 Oda 60 Yatak
Hizmet : 365 gün

Çanakkale, Ayvacık, Küçükkuyu’da bulunan Eraslan Motel,  Mıhlı Mevkisi’nde, denize sıfır bir konumda yer alıyor.

60 yatak kapasiteli, toplamda 20 adet olan 3 kişilik odalarda, balkon, klima, televizyon, duş, kablosuz internet bağlantısı ve 24 saat sıcak su mevcut.

Ege Denizi’ne sıfır konumda yer alan Eraslan Motel, dağ ve deniz manzaralı bir terasa, bahçede mangal imkanına ve mescide sahip. Ek olarak 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsiz.

Yarım pansiyon olarak hizmet veren motel, açık büfe sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri servis ediyor.

Ege Denizi’nde serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bölgeye has zeytinyağlıları ve deniz ürünlerini tadabilir, bol oksijenli Kazdağları’nda doğa yürüyüşleri ve doğa sporları yapabilir, Assos Antik Kentini, Behramkale, Adatepe ve Yeşilyurt köylerini ziyaret edebilirsiniz.

Eraslan Motel Filiz'in Yeri isimli turizm tesisi Çanakkale şehrinde ve Mıhlı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Mıhlı Mah. Akgün Albayrak Cad. 124/a. Ayvacık ilçesinde bulunan Eraslan Motel Filiz'in Yeri, Motel statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık ilçesinde bulunan diğer 70 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Eraslan Motel Filiz'in Yeri adlı tesiste Özel Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Eraslan Motel Filiz'in Yeri

Motel statüsünde ki tesis, toplam 20 oda ve 60 yatakdır. Eraslan Motel Filiz'in Yeri, KüçükkuyuEraslan Motel Filiz'in Yeri, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 3000 metre mesafededir. Eraslan Motel Filiz'in Yeri tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir.

Eraslan Motel Filiz'in Yeri Yorumları