Nerede : Küçükkuyu - Mıhlı
Otel Tipi : Otel
Kapasite : 17 oda 50 yatak
Hizmet : yaz-kış

Çanakkale’de, Küçükkuyu’da, denize sıfır konumda bulunan Tüm Trio Otel, Balıkesir - Çanakkale yolunda, Edremit Havaalanı’na 30 km, Altınoluk’a 9 km, Küçükkuyu’nun merkezine ise 2 km uzaklıkta yer alıyor.

2, 3, 4 kişilik standart ve suit oda seçenekleri bulunan, toplamda 17 adet olan odalarda televizyon, klima, banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi, sürekli sıcak su ve balkon mevcut.

Kaz Dağları’nın bol oksijenli doğası içinde, Ege Denizi’ne sıfır konumda yer alan Tüm Trio Otel, özel plaj, iskele ve restoran seçeneklerine sahip. Ek olarak 0 - 12 yaş arası çocuklarda % 50 indirim imkanı mevcut.

Yarım pansiyon anlayışıyla sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri sunan tesiste isteğe bağlı hizmet veren özel bir restoran, fastfood ve iskeleye servis seçenekleri de bulunuyor.  

Ege Denizi’nde serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bölgeye has zeytinyağlıları ve deniz ürünlerini tadabilir, bol oksijenli Kazdağları’nda doğa yürüyüşleri ve doğa sporları yapabilir, Assos Antik Kentini, Behramkale, Adatepe ve Yeşilyurt köylerini ziyaret edebilirsiniz.

Elit Trio Otel isimli tesis Çanakkale şehrinde ve Mıhlı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Mıhlı Mahallesi Akgün Albayrak Caddesi No:122. Ayvacık ilçesinde yer alan Elit Trio Otel, Otel statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık ilçesinde yer alan diğer 70 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Elit Trio Otel adlı tesiste Özel Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Elit Trio Otel

Otel statüsünde ki tesis, toplam 17 oda ve 50 yatak olarak belirtilmiştir. Elit Trio Otel, KüçükkuyuElit Trio Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 2000 metre mesafededir. Elit Trio Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir.

Elit Trio Otel Yorumları