Nerede : Küçükkuyu - Merkez
Otel Tipi : Motel
Kapasite : 5 Oda 12 yatak
Hizmet : 365 gün açık

Çanakkale, Ayvacık, Küçükkuyu’da, denize sıfır konumda yer alan Deniz Kızı Butik Otel, otogara 1 km, Edremit Havaalanı’na ise 35 km uzaklıkta.

12 yatak kapasiteli, toplamda 5 adet olan odalarda klima, mini bar, banyo, tuvalet, televizyon, kablosuz internet bağlantısı, sürekli sıcak su ve saç kurutma makinesi mevcut.

Küçükkuyu Limanı’nda, denize sıfır konumda yer alan otel, deniz manzaralı bir terasa ve kafeye sahip. Ek olarak 0 - 12 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsiz.

Oda kahvaltı hizmetinin sunulduğu Deniz Kızı Butik Otel’de, isteğe bağlı hizmet veren bir kafe de mevcut.

Ege Denizi’nde serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bölgeye has zeytinyağlıları ve deniz ürünlerini tadabilir, bol oksijenli Kazdağları’nda doğa yürüyüşleri ve doğa sporları yapabilir, Assos Antik Kentini, Behramkale, Adatepe ve Yeşilyurt köylerini ziyaret edebilirsiniz.

Deniz Kızı Otel isimli tesis Çanakkale şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Sahil Mah. Süleyman Sakallı Cad. No: 45. Ayvacık ilçesinde yer alan Deniz Kızı Otel, Motel statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık ilçesinde yer alan diğer 70 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Deniz Kızı Otel

Motel statüsünde ki tesis, toplam 5 oda ve 12 yatakdır. Deniz Kızı Otel, KüçükkuyuDeniz Kızı Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır.

Deniz Kızı Otel Yorumları