Nerede : Küçükkuyu - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 12 Adet Bungalow Kütük Ev 36 yatak
Hizmet : 365 gün

Çanakkale, Ayvacık, Küçükkuyu’da, denize yürüme mesafesinde, zeytin ağaçlarıyla çevrili bir alanda yer alan tesis, Assos Yolu üzerinde bulunuyor.

36 yatak kapasiteli, toplamda 12 adet olan bungalow evlerde klima, banyo, tuvalet, televizyon ve sürekli sıcak su mevcut.

Ege Denizi’ne yürüme mesafesinde olan tesis, açık yüzme havuzu, şezlong, şemsiye ve bahçe seçeneklerine sahip. Evcil hayvana izin verilen otelde, ek olarak 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsiz, 7 - 12 yaş arası çocuklarda ise % 50 indirimli.

Organik sebze bahçesi bulunan tesiste, yarım pansiyon olarak sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri servis ediliyor.

Ege Denizi’nde serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bölgeye has zeytinyağlıları ve deniz ürünlerini tadabilir, bol oksijenli Kazdağları’nda doğa yürüyüşleri ve doğa sporları yapabilir, Assos Antik Kentini, Behramkale, Adatepe ve Yeşilyurt köylerini ziyaret edebilirsiniz.

Bungalow Hotel Crpdm isimli turizm tesisi Çanakkale ilinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Sahil Mahallesi Assos Caddesi No:32. Ayvacık ilçesinde bulunan Bungalow Hotel Crpdm, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık turizm bölgesinde bulunan diğer 70 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı, Karta Taksit olarak tanımlanmıştır.

Açık Yüzme Havuzu, Restoran (alakart), Oda Servisi, Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Günlük Gazeteler, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Evcil Hayvan Kabul, Sivrisinek Teli, Oturma Alanı, Çamaşır Makinası, Ahşap/Parke Zemin, Gardrop / Dolap, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Terlik, Yemek Alanı, Yemek Masası, Bahçe Manzarası, Havuz Manzarası, Dağ Manzarası, -- off, Uydu Kanalları, TV, LCD TV, Uyandırma Servisi, Denize Yakın, Wifi, Havuzlu gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Mama Sandalyesi imkanları tatil severlere ücretsiz sağlanmaktadır. Bununlada kalmayarak Masa Tenisi, Dart, Emanet Kasası, Emanet Kasası imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Bungalow Hotel Crpdm

statüsünde ki tesis, toplam 15 oda ve 45 yatak olarak belirtilmiştir. Bungalow Hotel Crpdm, KüçükkuyuBungalow Hotel Crpdm, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 3500 metre mesafededir. Bungalow Hotel Crpdm tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 2000 metredir.

Bungalow Hotel Crpdm Yorumları