Nerede : Küçükkuyu - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 27 LÜX ODA--8 LÜX DAİRE 150 YATAK KAPASİTE
Hizmet : TÜM YIL 365 GÜN

Çanakkale, Ayvacık, Küçükkuyu’da, denize 20 metre mesafede, merkezde yer alan Berk Apart Pansiyon’a, karayolu ile Bursa ve Tekirdağ üzerinden, havayolu ile Edremit Körfez Havalimanı’ndan ulaşmak mümkün.

27 oda ve 8 daire şeklinde hizmet veren tesis, 2 ayrı bloktan oluşuyor. Odalarda ve dairelerde klima, televizyon, banyo, tuvalet, 24 saat sıcak su, mutfak, buzdolabı, mutfak eşyaları, balkon ve kablosuz internet bağlantısı mevcut.

Denize yürüme mesafesinde bulunan tesis, asma çardaklı bir bahçe, mangal, iskele, şezlong, şemsiye, çocuk oyun alanı ve park yeri seçeneklerine sahip.

Her daireye özel mutfağı ve mutfak eşyaları olan Berk Apart Pansiyon’da, dilediğiniz yemeği, ev konforunda hazırlayabilirsiniz. Bahçede mangal imkanı da bulunan tesisin limana ve alış veriş noktalarına yakın olan konumundan dolayı taze balık çeşitleri, organik sebze ve meyveler satın alabilmek mümkün.

Ege Denizi’nde serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bölgeye has zeytinyağlıları ve deniz ürünlerini tadabilir, bol oksijenli Kazdağları’nda doğa yürüyüşleri ve doğa sporları yapabilir, Assos Antik Kentini, Behramkale, Adatepe ve Yeşilyurt köylerini ziyaret edebilirsiniz.

Berk Apart Pansiyon isimli tesis Çanakkale şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Sahil Mah. Deniz Sok. No:5. Ayvacık ilçesinde bulunan Berk Apart Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık ilçesinde bulunan diğer 70 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Isıtma, Bağlantılı Oda(lar) Mevcuttur, Sivrisinek Teli, Kanepe, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Terlik, Tuvalet, Uydu Kanalları, TV, Yemek Alanı, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Barbekü, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Mini Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Balkon, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Şehir Manzarası, Dalış, Restoran (alakart), Oda Servisi, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Bahçeli, Teras, Denize Sıfır, Özel Plaj, Denize Yakın, Wifi, İskele, Plaj Kenarında, Deniz Kenarı, Merkezi konum, Yürüyüş Parkuru, Plaja Yürüme Mesafesi, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Çamaşır Yıkama olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Berk Apart Pansiyon

statüsünde ki tesis, toplam 27 oda ve 120 yatakdır. Berk Apart Pansiyon, KüçükkuyuBerk Apart Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 300 metre mesafededir. Berk Apart Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 200 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 45000 metredir. Tesis bünyesinde 4 personel görev almaktadır.

Online Rezervasyon


Berk Apart Pansiyon 2024 Fiyatları

Berk Apart Pansiyon detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (850) 532 40 45

Berk Apart Pansiyon Haritada Yeri


Berk Apart Pansiyon Yorumları