Nerede : Küçükkuyu - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 11 Oda 35 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Çanakkale, Ayvacık, Küçükkuyu’da, denize yürüme mesafesinde yer alan Abelia Otel’e, otogardan veya Edremit Havaalanı’ndan ulaşmak mümkün.

35 yatak kapasiteli, toplamda 11 adet olan 20 metrekarelik geniş odalarda balkon, klima, banyo, tuvalet, televizyon, uydu yayını, eşya dolabı, saç kurutma makinesi, sürekli sıcak su ve kablosuz internet bağlantısı mevcut.

Park yeri hizmeti de sunan Abelia Otel’de, 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsiz, 7 - 12 yaş arası çocuklarda ise % 50 indirimli.

Açık büfe sabah kahvaltısı servisimiz bulunmaktadır.

Ege Denizi’nde serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bölgeye has zeytinyağlıları ve deniz ürünlerini tadabilir, bol oksijenli Kazdağları’nda doğa yürüyüşleri ve doğa sporları yapabilir, Assos Antik Kentini, Behramkale, Adatepe ve Yeşilyurt köylerini ziyaret edebilirsiniz.

Abelia Otel tesisi Çanakkale bölgesinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Sahil Mah. Cemali Burnaz Cad. No: 22. Ayvacık ilçesinde yer alan Abelia Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvacık turizm bölgesinde yer alan diğer 70 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Ortak Salon / Tv Alanı, Tesis Geneli Sigara Yasaktır, Wifi, Klimalı, Gardrop / Dolap, Oturma Alanı, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Tuvalet, Balkon, LCD TV gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Beach Bar olanakları misafirlere bedelsiz sağlanmaktadır.

Abelia Otel

statüsünde ki tesis, toplam 11 oda ve 35 yatak olarak belirtilmiştir. Abelia Otel, KüçükkuyuAbelia Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 30 metre mesafededir. Abelia Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir.

Abelia Otel Yorumları