Nerede : Kazdağları - Çamlıbel
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Kowboy Han Butik Otel tesisi Balıkesir bölgesinde ve Çamlıbel bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Tuncel Kurtiz Bulvarı Camlibel Güre. Edremit ilçesinde yer alan Kowboy Han Butik Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde yer alan diğer 39 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Dağ Oteli olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Klimalı, Gardrop / Dolap, Halı Kaplı Zemin, Sivrisinek Teli, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Tuvalet, Balkon, Verandalı, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, Restoran, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), Bahçede Servis, Bahçeli, Teras, Ortak Mutfak, Evcil Hayvan Kabul, Denize Yakın, Wifi, Dağ Eteğinde, Kıyıya Yakın, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, 24 Saat Boş Bırakılır gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Minibar, Havlular, Barbekü Olanağı imkanları konuklara bedelsiz sunulmaktadır.

Kowboy Han Butik Otel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 8 oda ve 19 yatak olarak belirtilmiştir. Kowboy Han Butik Otel, Kazdağları Kowboy Han Butik Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 09:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis bünyesinde 3 personel çalışmaktadır.

Kowboy Han Butik Otel Yorumları