Nerede : Erdek - Düzler
Otel Tipi : Motel
Kapasite : 22 Oda, 60 Yatak
Hizmet : 1 Mayıs - 10 Ekim

Balıkesir, Erdek’te, denize sıfır konumda yer alan Göktur Motel’e, Bandırma’dan özel araç, taksi ve minibüslerle kısa sürede ulaşmak mümkün.

60 yatak kapasiteli, toplamda 22 adet olan odalarda banyo, tuvalet, sürekli sıcak su, kablosuz internet bağlantısı, televizyon ve uydu sistemi bulunuyor.

Denize sıfır konumdaki Göktur Motel, özel plaj ve şezlong hizmetine sahip. Tesiste bungalow tipi tahta evlere ek olarak karavanlar ve çadırlar için kamp alanı da mevcut.

Yarım pansiyon anlayışıyla hizmet veren Göktur Motel, sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri servis ediyor.

Deniz, kum, güneş keyfi dışında Kyzikos Antik Kenti'ni, Paflima Koyu'nu, Avşa, Paşalimanı, Marmara Adaları'nı gezebilir, su sporu ve doğa sporu çeşitlerini yapabilirsiniz.

Göktur Camping Motel isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Düzler mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Düzler Mevkii Askeri Kamp Yanı. Erdek ilçesinde bulunan Göktur Camping Motel, Motel statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde bulunan diğer 79 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Göktur Camping Motel adlı tesiste Sahilde, Restoran, Bar, Oda Servisi, Odaya Kahvaltı Servisi, Transfer Servisi (ücretsiz), 24 Saat Açık Resepsiyon, Kilitli Dolaplar, Bahçeli, Ortak Mutfak, Ortak Salon / Tv Alanı, Çocuk Oyun Alanı, Özel Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Çamaşır Yıkama, Günlük Hizmetli Servisi, Beach Bar imkanları ziyaretçilere ücretsiz sunulmaktadır.

Göktur Camping Motel

Motel statüsünde ki tesisin kapasitesi 22 oda ve 60 yatakdır. Göktur Camping Motel, ErdekGöktur Camping Motel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 500 metre mesafededir. Göktur Camping Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir.

Göktur Camping Motel Yorumları