Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Corner Otel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Sarımsaklı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Atatürk Caddesi Barış Manço Sokak No:1. Ayvalık ilçesinde yer alan Corner Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde yer alan diğer 93 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Snack Bar, Bar özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Corner Otel adlı tesiste Sahilde, Restoran, Bar, Snack Bar, Oda Servisi, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Günlük Gazeteler, Evcil Hayvan Kabul, Denize Sıfır, Hediyelik Eşya Dükkanı, Kişisel Dolap, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Dostu, VIP Odalar, Kalorifer, Yemek Masası, Özel Plaj, Denize Yakın, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Ayakkabı Boyama olanakları konuklara bedelsiz sunulmaktadır. Bunların yanısıra Beach Bar olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Corner Otel

statüsünde ki tesis, toplam 18 oda ve 45 yatakdır. Corner Otel, AyvalıkCorner Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 5 metre mesafededir. Corner Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 09:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 500 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 35 metredir. Tesis bünyesinde 6 personel hizmet etmektedir.

Corner Otel Yorumları