Nerede : Altınoluk - Merkez
Otel Tipi : Apart Otel
Kapasite : 2 Oda 5 Apart Daire 29 Yatak
Hizmet :

Turan Apart Otel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: İskele Mahallesi Mithat Paşa Caddesi 1. Sokak No:2. Edremit ilçesinde yer alan Turan Apart Otel, Apart Otel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak, Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Denize Yakın, Ortak Salon / Tv Alanı, Isıtma, Kanepe, Oturma Alanı, Çamaşır Makinası, Vantilatör, Duş, Tuvalet, Buzdolabı, Deniz Manzaralı, Dağ Manzarası, Uydu Kanalları, Telefon, TV, Uyandırma Servisi, Saç Kurutma Makinası, Wifi, Kişisel Dolap gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Bornoz imkanları tatil severlere ücretsiz sunulmaktadır.

Turan Apart Otel

Apart Otel statüsünde ki tesisin kapasitesi 2 oda ve 29 yatakdır. Turan Apart Otel, AltınolukTuran Apart Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 100 metre mesafededir. Turan Apart Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 11 00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 1500 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 35000 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel hizmet etmektedir.

Turan Apart Otel Yorumları