Nerede : Altınoluk - Merkez
Otel Tipi : Apart Pansiyon
Kapasite : 126
Hizmet :

Özdemir Apart Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Altınoluk Girişi Özdemir 1 Sitesi. Edremit ilçesinde bulunan Özdemir Apart Pansiyon, Apart Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde bulunan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Özdemir Apart Pansiyon adlı tesiste Restoran (alakart), Bar, Markete Yakın, Kalorifer, Wifi, Kişisel Dolap gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Barbekü Olanağı imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Özdemir Apart Pansiyon

Apart Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 24 oda ve 126 yatakdır. Özdemir Apart Pansiyon, AltınolukÖzdemir Apart Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 2000 metre mesafededir. Özdemir Apart Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 1000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 32000 metredir. Tesis bünyesinde 24 personel bulunmaktadır.

Özdemir Apart Pansiyon Yorumları