Nerede : Kazdağları - Kavlaklar Köyü
Otel Tipi :
Kapasite : 4 Oda, 8 Yatak
Hizmet : 15 Nisan - 30 Ekim

Naturland Bungalow Otel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Kavlaklar Köyü bölgesinde yer almaktadır. Adresi: Kavlaklar Köyü Altı Kristal Kola Dolum Tesisleri Yanı. Edremit ilçesinde bulunan Naturland Bungalow Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 71 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Dağ Oteli olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Naturland Bungalow Otel adlı tesiste Restoran, Restoran (alakart), Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Kalorifer, Wifi, Isıtma, Duş, Tuvalet, Klimalı, Ahşap/Parke Zemin, Banyo, Terlik gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Naturland Bungalow Otel

statüsünde ki tesis, toplam 4 oda ve 8 yatak olarak belirtilmiştir. Naturland Bungalow Otel, KazdağlarıNaturland Bungalow Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 7000 metre mesafededir. Naturland Bungalow Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 14:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 7000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 30000 metredir.

Naturland Bungalow Otel Yorumları