Nerede : Altınoluk - Doyran Mevkii
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Ilgaz Motel Camping isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Doyran Mevkii mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Narlı Mah Narlı 1 Cad No 15/1 Narlı Altınoluk Balıkesir. Edremit ilçesinde yer alan Ilgaz Motel Camping, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Snack Bar, Balık Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Denize Sıfır, Dağ Eteğinde, Markete Yakın, Plaj Kenarında, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Deniz Kenarı, Denize Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Halka Açık Plaj, Sığ Deniz, Oda Servisi, Bebek Sandalyesi, Bahçede Servis, Snack Bar, Restoran, Restoran (alakart), Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), Bahçeli, Karavan Kamp, Çadır Kiralama, Ortak Duş, Kendi Çadırını Getir gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Ilgaz Motel Camping

statüsünde ki tesisin kapasitesi 8 oda ve 25 yatakdır. Ilgaz Motel Camping, AltınolukIlgaz Motel Camping, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 3500 metre mesafededir. Ilgaz Motel Camping tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 4000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 25000 metredir. Tesis bünyesinde 7 personel bulunmaktadır.

Ilgaz Motel Camping Yorumları