Nerede : Altınoluk - Doyran Mevkii
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Ilgaz Motel Camping isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Doyran Mevkii mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Narlı Mah Narlı 1 Cad No 15/1 Narlı Altınoluk Balıkesir. Edremit ilçesinde bulunan Ilgaz Motel Camping, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde bulunan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Snack Bar, Balık Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Ilgaz Motel Camping adlı tesiste Denize Sıfır, Dağ Eteğinde, Markete Yakın, Plaj Kenarında, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Deniz Kenarı, Denize Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Halka Açık Plaj, Sığ Deniz, Oda Servisi, Bebek Sandalyesi, Bahçede Servis, Snack Bar, Restoran, Restoran (alakart), Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), Bahçeli, Karavan Kamp, Çadır Kiralama, Ortak Duş, Kendi Çadırını Getir gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Ilgaz Motel Camping

statüsünde ki tesis, toplam 8 oda ve 25 yatak olarak belirtilmiştir. Ilgaz Motel Camping, AltınolukIlgaz Motel Camping, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 3500 metre mesafededir. Ilgaz Motel Camping tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 14:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 4000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 25000 metredir. Tesis bünyesinde 7 personel görev almaktadır.

Ilgaz Motel Camping Yorumları