Nerede : Altınoluk - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

İda Altınoluk Apart Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: İskele Mahallesi Atatürk Caddesi No:74. Edremit ilçesinde bulunan İda Altınoluk Apart Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 71 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

İda Altınoluk Apart Pansiyon adlı tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Bağlantılı Oda(lar) Mevcuttur, Kanepe, Oturma Alanı, Banyo, Duş, Terlik, Tuvalet, -- off, Uydu Kanalları, Yemek Masası, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Havuz Manzarası, 24 Saat Açık Resepsiyon, Teras, Çocuk Oyun Alanı, Sigara İçilmeyen Odalar, LCD TV, Denize Yakın, Wifi, Halka Açık Plaj, Deniz Kenarı, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Girişte Ateşölçer, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, 24 Saat Boş Bırakılır gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Havlular olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

İda Altınoluk Apart Pansiyon

statüsünde ki tesisin kapasitesi 15 oda ve 80 yatak olarak belirtilmiştir. İda Altınoluk Apart Pansiyon, Altınolukİda Altınoluk Apart Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 20 metre mesafededir. İda Altınoluk Apart Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 1000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 26000 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel çalışmaktadır.

İda Altınoluk Apart Pansiyon Yorumları