Nerede : Altınoluk - Merkez
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 15 Apart Daire 60 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Helvacıoğlu Pansiyon, Edremit, Altınoluk’ta, PTT şubesi yanında, Kuzey Ege Denizi’ne 80 metre, Edremit Körfez Havalimanı’na ise 25 km mesafede bulunuyor.

16 adet ve 200 yatak kapasiteli olan Helvacıoğlu Apart daireleri, televizyon, kablosuz internet bağlantısı, banyo, tuvalet, klima, barbekü, klima, buz dolabı, sürekli sıcak su, mutfak ve mutfak eşyaları içermekte.

Kuzey Ege Denizi’ne yürüme mesafesinde bulunan Helvacıoğlu Pansiyon, Altınoluk’un kumsalına oldukça yakın bir noktada bulunduğundan her zaman denizin, kumun ve güneşin keyfini çıkarabilme fırsatı sunuyor.

Kapsamlı bir mutfak bulunduran Helvacıoğlu Apart dairelerinde dilediğiniz yemekleri ev rahatlığında yapabileceğiniz gibi etraftaki marketleri, restoranları ve kafeleri de tercih edebilir, başta Ege’ye has deniz mahsulleri ve zeytinyağlılar olmak üzere birçok yemeği tadabilirsiniz.

Altınoluk plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti tadabilir, Güre Kaplıcaları'nda rahatlayabilirsiniz.

Helvacıoğlu Pansiyon tesisi Balıkesir bölgesinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: İskele Mah. Mithatpaşa Cad. 1. Sok. No:7. Edremit ilçesinde bulunan Helvacıoğlu Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 71 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Helvacıoğlu Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 15 oda ve 60 yatakdır. Helvacıoğlu Pansiyon, AltınolukHelvacıoğlu Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Helvacıoğlu Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir.

Helvacıoğlu Pansiyon Yorumları