Nerede : Altınoluk - Merkez
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

Ceyhan Pansiyon tesisi Balıkesir ilinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: İskele Mah. Mithat Paşa Cad. 3. Sk. No:10. Edremit/altınoluk ilçesinde bulunan Ceyhan Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Edremit/altınoluk turizm bölgesinde bulunan diğer 71 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Ceyhan Pansiyon adlı tesiste Denize Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi, Klimalı, Banyo, Tuvalet, TV, Set Üstü Ocak, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Isıtma, Deniz Manzaralı, Balkon, Bahçeli, Markete Yakın gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Ceyhan Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 17 oda ve 50 yatak olarak belirtilmiştir. Ceyhan Pansiyon, AltınolukCeyhan Pansiyon, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Ceyhan Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 10:30 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 2000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 25000 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel hizmet etmektedir.

Ceyhan Pansiyon Yorumları