Nerede : Altınoluk - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : Farklı Büyüklükte 11 Apart
Hizmet : 365 gün 24 saat

Bardakçı Konağı, Edremit, Altınoluk’ta, denize ve merkeze 80 metre mesafede yer alıyor.

3, 4, 5 ve 6 kişilik olmak üzere toplamda 11 dairesi olan Bardakçı konağı dairelerinde, klima, kablosuz internet bağlantısı, buz dolabı, uydu sistemi, televizyon, banyo, tuvalet, mutfak gereçleri ve balkon mevcut.

Ücretsiz halk plajlarına ve ücretli özel plajlara olan yakınlığından dolayı Bardakçı Konağı’nda her daim denizin, kumun ve güneşin keyfini çıkarabilme imkanına sahipsiniz.

Altınoluk’un tüm market, restoran ve kafelerine yakın bir konumda bulunan Bardakçı Konağı’nda, donanımlı mutfaklar sayesinde dilediğiniz yemeği ev konforunda yapabilirsiniz.

Altınoluk plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti tadabilir, Güre Kaplıcaları'nda rahatlayabilirsiniz.

Bardakçı Konağı isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: İskele Mah. Mithat Paşa Cad. 2.sk. No:6. Edremit ilçesinde bulunan Bardakçı Konağı, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde bulunan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Tesiste Kalorifer, Denize Yakın, Wifi, Plaja Yürüme Mesafesi, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Bahçeli gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Bardakçı Konağı

statüsünde ki tesis, toplam 11 oda ve 35 yatak olarak belirtilmiştir. Bardakçı Konağı, AltınolukBardakçı Konağı, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Bardakçı Konağı tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 700 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 0 metredir. Tesis bünyesinde 1 personel bulunmaktadır.

Bardakçı Konağı Yorumları