Nerede : Altınoluk - Avcılar Altı
Otel Tipi :
Kapasite : 12 Oda
Hizmet : 1 Haziran - 15 Eylül

Edremit, Altınoluk’ta denize sıfır konumda bulunan Acar Motel, Kaz Dağları’nın eteklerinde, bol oksijenli ve zeytin ağaçlarıyla kaplı bir ortamda, Ege Denizi kıyısında yer alıyor.

2, 3 ve 4 kişilik, toplamda 12 adet olan deniz manzaralı odalarda banyo, tuvalet, güneş enerjisiyle elde edilen sıcak su mevcut. Klima, kablosuz internet (wi-fi), saç kurutma makinası, Lcd Tv mevcuttur. Ayrıca tesisimize ait özel otoparkımız bulunmaktadır.

Denize sıfır konumdaki Acar Motel, aynı zamanda zeytin ağaçlarıyla kaplı, uzun doğa yürüyüşleri yapılabilen bir çevreye sahip. Ek olarak 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsizken 7 - 12 yaş arası çocuklarda % 50 indirimli.

Sabah kahvaltıları servis eden motelde, gözleme, mantı, çiğ börek gibi aperitif çeşitleri de bulunuyor.

Altınoluk plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti tadabilir, hediyelik eşyalar satın alabilirsiniz.  

Acar Motel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Avcılar Altı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Avcılar Mah. İskele Cad. No:169 . Edremit ilçesinde bulunan Acar Motel, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde bulunan diğer 71 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü özelliği ön plandadır.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste 24 Saat Açık Resepsiyon, Tur Masası, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Çocuk Oyun Alanı, Sigara İçilmeyen Odalar, Klimalı, Gardrop / Dolap, Isıtma, Sivrisinek Teli, Oturma Alanı, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Tuvalet, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, LCD TV, Uydu Kanalları, Kişisel Dolap, Wifi, Restoran (alakart), Halka Açık Plaj, Mavi Bayraklı Plaj, Araba Kiralama, Denize Sıfır, Mama İçin Su Isıtıcı, Özel Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Mama Sandalyesi imkanları tatil severlere ücretsiz sunulmaktadır. İlaveten Dart, Günlük Hizmetli Servisi imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Acar Motel

statüsünde ki tesis, toplam 12 oda ve 32 yatak olarak belirtilmiştir. Acar Motel, AltınolukAcar Motel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 1500 metre mesafededir. Acar Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:30, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2500 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 19000 metredir.

Acar Motel Yorumları