Nerede : Akçay - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Room 23 Boutique Hotel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Akçay Mah. Turgutreis Cad. No:23, Akçay. Edremit ilçesinde yer alan Room 23 Boutique Hotel, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Ahşap/Parke Zemin, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Terlik, Tuvalet, Uydu Kanalları, Telefon, Buzdolabı, Kahve Makinası, Restoran, Restoran (alakart), Büfe, Snack Bar, Oda Servisi, 24 Saat Açık Resepsiyon, Denize Sıfır, Sigara İçilmeyen Odalar, Özel Plaj, LCD TV, Denize Yakın, Wifi, Kum Plaj, Sığ Deniz, Ücretsiz Şezlong, Alkolsüz gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Havlular imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Room 23 Boutique Hotel

statüsünde ki tesis, toplam 23 oda ve 31 yatakdır. Room 23 Boutique Hotel, AkçayRoom 23 Boutique Hotel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 460 metre mesafededir. Room 23 Boutique Hotel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 870 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 8900 metredir. Tesis bünyesinde 7 personel bulunmaktadır.

Room 23 Boutique Hotel Yorumları