Nerede : Akçay - Altınkum
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Öztüm Motel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Altınkum mevkisinde yer almaktadır. Adresi: İkizçay Mahallesi Etiler Caddesi No:62/a. Edremit ilçesinde bulunan Öztüm Motel, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde bulunan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Bar, Restaurant, Balık Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Öztüm Motel adlı tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Banyo, Duş, Terlik, Tuvalet, Uydu Kanalları, Uyandırma Servisi, Deniz Manzaralı, Restoran, Bar, Oda Servisi, Havaalanı Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Denize Sıfır, Markete Yakın, Kuaför / Güzellik Salonu, Hediyelik Eşya Dükkanı, Kişisel Dolap, Sigara İçilmeyen Odalar, Ses Yalıtımlı Odalar, Yemek Masası, Özel Plaj, LCD TV, Denize Yakın, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Bornoz, Günlük Hizmetli Servisi olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Öztüm Motel

statüsünde ki tesis, toplam 11 oda ve 21 yatak olarak belirtilmiştir. Öztüm Motel, AkçayÖztüm Motel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 400 metre mesafededir. Öztüm Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 1000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 15000 metredir.

Öztüm Motel Yorumları