Nerede : Akçay - Altınkum
Otel Tipi : Butik Otel
Kapasite :
Hizmet :

Mas Butik Otel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Altınkum bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: 2002 Sok.no:11. Akçay ilçesinde bulunan Mas Butik Otel, Butik Otel statüsünde hizmet vermektedir. Akçay turizm bölgesinde bulunan diğer 64 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Mas Butik Otel adlı tesiste Denize Yakın, Teras, 24 Saat Açık Resepsiyon, Wifi, Tesis Geneli Sigara Yasaktır, Sigara İçilmeyen Odalar, Asansör, Klimalı, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Terlik, Tuvalet, Deniz Manzaralı, LCD TV, Engelli Dostu, Restoran (alakart), Büfe, Plaja Yürüme Mesafesi, Deniz Kenarı, Mama İçin Su Isıtıcı, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, Girişte Ateşölçer, Depo ve gıda güvenliği sertifikası, Bağışıklık sistemini destekleyen gıdalar, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), Yürüyüş Parkuru, Alkolsüz gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Mas Butik Otel

Butik Otel statüsünde ki tesis, toplam 14 oda ve 34 yatak olarak belirtilmiştir. Mas Butik Otel, AkçayMas Butik Otel, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Mas Butik Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 2500 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 12000 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel görev almaktadır.

Mas Butik Otel Yorumları