Nerede : Akçay - Altınkum
Otel Tipi : Hotel
Kapasite : 35 Oda 110 Yatak
Hizmet : 365 GÜN

Edremit, Akçay’da, denize 50 metre mesafede bulunan Hotel Grand Calypso, Edremit’in merkezine 5 km, Burhaniye Havaalanı’na ise 12 km uzaklıkta.

110 yatak kapasiteli, toplamda 35 adet olan odalarda klima, banyo, tuvalet, televizyon, kablosuz internet bağlantısı, sürekli sıcak su ve duş malzemeleri mevcut.

Ege Denizi’ne ve Altınkum plajına yürüme mesafesinde olan tesisin, restoranı ve barı da mevcut. Ek olarak konaklama süresi ve kişi sayısına göre indirim uygulanıyor.

Oda kahvaltı hizmeti sunan tesiste, isteğe bağlı olarak yarım pansiyon seçeneği de bulunuyor.

Akçay’da serinlemek ve güneşlenmekle birlikte Kaz Dağları’nın bol oksijenli doğasında yürüyüşler yapılabilir, Hasanboğuldu, Sutüven Şelaleleri gibi doğal güzellikler görülebilir, Ege’ye özgü lezzetler tadılabilir, Güre Kaplıcaları ziyaret edilebilir ve bölgenin ünlü zeytinlerinden ve zeytinyağlarından satın alınabilir.

Grand Calypso Hotel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Altınkum mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Altınkum Mahallesi 2008. Sokak No:9\a. Edremit ilçesinde bulunan Grand Calypso Hotel, Hotel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Grand Calypso Hotel adlı tesiste 24 Saat Açık Resepsiyon, Tur Masası, Wifi, Denize Yakın, Restoran (alakart), Transfer Servisi (ücretsiz), Ortak Salon / Tv Alanı, Markete Yakın, Kalorifer, Tesis Geneli Sigara Yasaktır, Sigara İçilmeyen Odalar, Kişisel Dolap gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Grand Calypso Hotel

Hotel statüsünde ki tesis, toplam 35 oda ve 110 yatakdır. Grand Calypso Hotel, AkçayGrand Calypso Hotel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 2000 metre mesafededir. Grand Calypso Hotel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 11:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 17 metredir. Tesis bünyesinde 5 kişi çalışmaktadır.

Grand Calypso Hotel Yorumları