Nerede : Akçay - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 19 Oda 60 Yatak
Hizmet : 1 Haziran - 1 Ekim

Edremit, Akçay’da, denize 350 metre mesafede yer alan Fatma İleri Motel, Edremit’in merkezine 5 km, Burhaniye Havaalanı’na ise 12 km uzaklıkta bulunuyor.

3, 4 ve 5 kişilik, 60 yatak kapasiteli, toplamda 19 adet olan odalarda oturma grubu, banyo, tuvalet, televizyon, uydu sistemi ve sürekli sıcak su mevcut.

Ege Denizi’ne yürüme mesafesinde bulunan Fatma İleri Motel, ağaçlarla kaplı, piknik yapılabilen, geniş bir bahçeye sahip. Ek olarak 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsiz.

İki adet ortak mutfağı olan Fatma İleri Motel, istediğiniz yemeği ev rahatlığında yapabilme fırsatı sunuyor. Ayrıca tesis bahçesinde mangal imkanı da mevcut.

Akçay plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi bol oksijenli Kaz Dağları’nda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Hasanboğuldu ve Sutüven şelalelerini görebilir, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ni ziyaret edebilirsiniz. Güre Kaplıcaları’nda rahatlayabilir, başta zeytinyağlılar olmak üzere birçok yöreye has lezzeti Akçay’da tadabilirsiniz.

Fatma İleri Motel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Zincirlikuyu Mevkii Fatih Cad. No:27, Akçay. Edremit ilçesinde yer alan Fatma İleri Motel, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Ortak Mutfak, Ortak Salon / Tv Alanı, Mescid / İbadethane, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Emanet Kasası olanakları konuklara bedelsiz sağlanmaktadır.

Fatma İleri Motel

statüsünde ki tesis, toplam 19 oda ve 60 yatak olarak belirtilmiştir. Fatma İleri Motel, AkçayFatma İleri Motel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 800 metre mesafededir. Fatma İleri Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 12000 metredir.

Fatma İleri Motel Yorumları